top of page
Търсене
  • organikbg

Воден разтвор на прополисАпи Органик , е семейна компания,която е специализирана в производството на хранителни добавки от пчелни продукти в България.


Работим в тясно сътрудничество с Българска Академия на Науките,в частност с Институт по Органична Химия с Център по Фитохимия и Институт по полимери и,където се разработват и изследват нашите продукти.


В началото на 2019г,след няколкогодишни разработки и изследвания,беше готов нашият най-новият продукт,а именно воден разтвор на клеева/прополисова/ тинктура,чиято технология на производство е патентована .През 2015г.разработката получава награда от Съюза на изобретателите в България,в шестото национално изложение“Изобретения-трансфер-иновации“,след което продуктът се подлага на редица изследвания в Медицинска Академия,относно действието му при хората.


–Нанотехнологията ,по която е разработен новият прополисов продукт с марката «АПИФАРМ» се характеризира с това, че всички биологично активни субстанции на прополиса са разтворени с помоща на наночастици във вода,като същевременно са извлечени всичките му активни съставки,което беше невъзможно,поради лошата разтворимост на прополиса във вода и невъзможността за извличане на активните му съставки.Методът на извличане е иновативен ,като се извличат в пъти повече активните съставки на прополиса.Не се използва загряване,за да не бъдат разрушени полезните му качества.Научно доказано е ,че новата формула на воден разтвор на прополис се усвоява в пъти по-лесно и ефективно,а наночастиците натоварени с прополис достигат до всяка една клетка в организма. Техните уникални свойства позволяват продължително освобождаване на капсулираното хидрофобно съдържание и стабилизиране на частицата във воден разтвор . Технологията за ефективна абсорбция е напълно различен подход в доставянето на вещества директно до клетките в организма. В нея са въвлечени изключителни иновации, чрез които веществата са „затворени“ в микроскопични микрокапсули –липозоми. Липозомата като размер представлява 1/100 000 – на от обикновената капсула, като по този начин улеснява абсобцията на затворените в нея вещества. Тя е органична и напълно натурална, като представлява и най-сложната форма на микротранспорт, тъй като заради двойния й слой може да съдържа както водо-, така и мастно разтворими вещества.

73 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page