top of page
Търсене
  • organikbg

От природата: Натурален ябълков оцет при псориазис


Има много неща, които природата е създала, и които обикновено са в състояние да направят много за нас. Сред многото неща, които могат да ни бъдат от полза за почти всичко, е ябълковият оцет. Може би сте чували за ябълковия оцет и фактът, че той е в състояние да ни помогне да живеем по-дълъг живот и да бъдем по-здрави. Въпреки това някои от вас сигурно не са достатъчно информирани за факта, че ябълков оцет наистина прави чудеса с нашето здраве, кожата ни, както и помага да се отървете от псориазис.


Тялото е наистина интересен механизъм и ние трябва да поддържаме неговото равновесие ,за да бъдем здрави. Поддържането на баланса на тялото е една-голямата задача с оглед на настоящия модерен начин на живот, замърсяването на околната среда ,заседналия начин на живот,неправилното хранене и др. Един от актовете за балансиране,е поддържане на рН баланса на киселинност и алкалност. Ако тялото ни е в кисела среда, то може да се разболее.Ако ние сме в състояние да поддържаме тялото си в алкално състояние, ще бъде лесно да изключим много от тези трудности.


Въпреки че ябълковия оцет изглежда за повечето хора, киселина,когато е вътре в тялото има алкален характер. Оттук ябълковият оцет ще ви помогне при запазване баланса на тялото.


Ябълковият оцет за лечение на псориазис, е изключително ефективно средство.


Той отдавна е бил използван като дезинфектант (редки бактерии могат да оцелеят в ябълков оцет)


Може да се използва вътрешно, външно или и двете.


Пациенти страдащи от псориазис ,казват,че той спира сърбежа ,действа противовъзпалително. веднага след като е бил приложен.


Стъпка 1


Правете ежедневно бани. Успокойте псориазиса чрез добавяне на 1 / 2 чаша ябълков оцет във вана с хладка вода.


Стъпка 2


Добавете ябълковия оцет в спрей бутилка. Напръскайте засегнатата кожа за облекчаване на сърбежа. Съхранявайте спрей бутилката в хладилника, за да се запази оцет студен. Прохладното усещане ще успокои кожата. Накиснете ноктите на ръцете или ноктите на краката, които са засегнати в ябълков оцет всеки ден.


Стъпка 3


Два пъти на ден между храненията вземайте чаша хладка вода с една супена лъжица на ябълков оцет, сока на половин лимон, 1 / 4 чаена лъжичка лют червен пипер и една чаена лъжичка суров мед.


Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет.


401 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page