top of page
Търсене
  • organikbg

Ябълков оцет ,чесън и мед е здравно чудо


Здравните предизвикателства


Мускулни или ставни болки, болест на Алцхаймер, артрит, астма, високо кръвно налягане, хемороиди, безплодие и импотентност, зъбобол, настинки и инфекциозни заболявания, затлъстяване (мощен разрушител на мазнини и редуктор на тегло), язви, намалява високото кръвно налягане и холестерол, намалява риска от рак на гърдата, – дебелото черво – хранопровод – кожата – стомаха и стимулира имунната система.


Решението: Ябълковият оцет, чесън, мед


Рецепта:


Ето как можете да направите своето домашно медицинско чудо …


Поставете следното в блендер …


1 чаша ябълков оцет

1 чаша мед

8 скилидки чесън


Mix на висока скорост за 60 секунди. Изсипете сместа в стъклен съд. Оставя се в хладилник в продължение на пет дни. Нормалната доза е две супени лъжици в чаша вода или плодов сок, гроздов или портокалов сок преди закуска.


Много лекари признават, че комбинацията от чесън, ябълков оцет и мед е чудо, че може да лекува всичко от рак до артрит. Проучвания от уважавани университети по целия свят доказват чудото на това домашно лекарство. Експерти са потвърдили, че това здравно трио може да унищожи и най-често срещаните и необичайни заболявания.


В едно проучване за пациентите на д-р Ангъс Питърс от Университета изследване на артритно болни в Единбург е доказал,че една дневна доза от ябълков оцет и мед намалява болките до 90%. Дневната доза чесън и ябълков оцет се оказва и мощен разрушител на мазнини и редуктор на тегло, според д-р Реймънд изследовател в известния център в Лондон за изследване причините на Затлъстяването.


Престижното списание British Medical Lancel съобщи, че нивата на холестерола падат значително при доброволци ,които са консумирали от вълшебната течност. Едно изследване на 261 възрастни пациенти от Германската асоциация на общопрактикуващите лекари,твърди, че серумния холестерол и триглицеридите – фактори, свързани с риска от сърдечно-съдови заболявания са намалели значително от редовната употреба на чесън и оцет в храната.


Изследвания към MD Anderson Хюстън онкологичен институт в Хюстън, на Пенсилванския държавен университет твърдят, че някои съставки в комбинацията чесън-ябълков оцет-мед предотвартяват рак на гърдата, дебелото черво, хранопровода и кожата . Д-р Хен Лий Tsno пише в уважаван вестник в Китай,че пациенти, лекувани с това чудо преди закуска, показват забележително намаляване на високо кръвно налягане и холестерола за по-малко от седмица.Ralim диетолог Emlio Stelfani, които с години правят научни изследвания са доказали, без съмнение, че чесън, ябълков оцет и мед, са магически елексир на природата.Като се има предвид, че всички тези природни вещества, може да запазят здравето на човека, е невероятно, че не са по-широко използвани. Д-р Джак Soltanoff, хранителна експерт от Ню Йорк похвали ползите от ябълков оцет. Той обелязва забележителни успехи, при болните от артрит .“Аз съм виждал много пациенти с артрит,които започват да се отпускат, след употребата на Натурален ябълков оцет,казва д-р Soltanoff освобождават се от сковаността, и пулсиращите болки.“


В рамките само на няколко седмици, болните могат да извършват обичайните си дейности,благодарение на този прост тоник. Бокс легенда Мохамед Али казва,че използва дневна доза от чесън, оцет и мед, за да облекчи симптомите на болестта на Паркинсон.Медът е описан като идеалната храна отбелязва уважаван изследовател. Той съдържа най-малко 31 хранителни вещества, 13 минерали, съставна част от девет витамина, шест киселини и четири ключови ензими.


Пациентите, които приемат напитка от ябълков оцет и мед дневно, са по-енергични, имат по-малко настинки или инфекциозни заболявания и като цяло са по-здрави от тези, които не са. Няма съмнение, че този поразителен еликсир може да удължи живота и предпазва от много заболявания.

87 846 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

2 comentarios


Aquarium а за диябет препоръчва ли се

Me gusta

Колко време се пие

Me gusta
bottom of page