top of page
Търсене
  • organikbg

Двата продукта, с които ще прогоните ЗАВИНАГИ болките в ставите


За полезните свойства на меда със сигурност сте чели на много места. Не е тайна, че един грам от този продукт е равен на един килограм здраве. Ако обаче природният продукт бива комбиниран с правилната подправка, тогава лечебните му свойства се усилват.

Ябълковият оцет притежава нужното съдържание на киселини, което да осигури необходимия баланс в храносмилателната система и да предотврати натрупването на калций. Смята се, че облекчава болката, свързана с артрита и забавя прогресията на заболяването. Съществуват мнения и, че антиоксидантът бета каротин и съдържанието на оцетна киселина води до чудодейни ефекти за облекчаване на болката при артрит. Добре известни са и неговите противовъзпалителни свойства.


Смесете ябълковия оцет с мед и канела в топла чаша вода. Приемайте три пъти дневно, за да облекчите симптомите на артрита. Страдащите от диабет трябва да пропуснат меда.


В резултат на множеството вредни навици се повишава киселинността в организма, а това го прави податлив на болести, инфекции, възпаления, липса на енергия и гадене. За щастие ябълковият оцет спомага за алкализиране на тялото. В комбинация с мед представлява отлично средство за повишаване на рН на кръвта и връщането му в нормални стойности. Тази напитка е силно препоръчителна за хора, които страдат от възпаление, проблеми със ставите, проблеми с храносмилането, мускулни болки и проблеми с гърлото. Това, което трябва да направите, е да я пиете всяка сутрин на празен стомах. Тази смес допринася за облекчаване на болката в ставите, лекува киселинен рефлукс и киселини, подпомага храносмилането, намалява холестерола, понижава кръвното налягане, помага за отслабване, облекчава възпалено гърло, увеличава енергията, премахва лошия дъх и намалява възпалението.

432 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page