top of page
Търсене
  • organikbg

Най-добрата народна рецепта за почистване на кръвоносните съдове


Причините са различни – възраст, стрес, ниска физическа активност, лоша диета или наднормено тегло. Повечето сърдечно-съдови заболявания, обаче, са свързани с развитието на атеросклероза, която се появява заради твърде високите нива на холестерол в кръвта.



Как да почистите кръвоносните съдове от излишния холестерол? След 40-годишна възраст подобно почистване е дори необходимост, за да се избегнат проблеми със заболявания на кръвообращението.

Ще ви разкажем как да използвате естествени и доказани съставки, които всички познаваме много добре: мед, джинджифил, чесън и ябълков оцет.

Медът има много свойства за укрепване на здравето, също и за нашата сърдечно-съдова и имунна система.

Джинджифилът помага за прочистване и укрепване на кръвоносните съдове, има положителен ефект върху нивата на холестерола.


Всички знаем за противовъзпалителните и антивирусните свойства на чесъна. Освен това, нормализира кръвното налягане.

Ябълковият оцет от своя страна укрепва стените на кръвоносните съдове и благодарение на съдържанието на витамин Е предотвратява образуването на кръвни съсиреци. Тези четири съставки, когато се комбинират, имат още по-голяма сила. Представяме ви рецептата за смес за ефективно намаляване на холестерола и повишаване на имунитета.

Съставки:

чесън – 1 скилидка

лимон – 1 с. л. пресен сок

джинджифил – 1 ч. л. настърган корен

мед – 1 ч. л.

ябълков оцет – 1 с. л.

В малка купа смесете добре всички съставки. Използвайте сместа преди закуска и обяд. Не консумирайте повече от три пъти на ден! Ще забележите ефектите в рамките на една седмица – този естествен, домашно приготвен лек ще помогне за понижаване на холестерола и за нормализиране на кръвното налягане. Сместа може да се съхранява в хладилник до 5 дни


11 695 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page