top of page
Търсене
  • organikbg

Пазете тялото си здраво с този домашен еликсир!


Популярен американски лекар - Ричард Шулце, представя рецепта за наистина магическа тинктура, която действа като натурален антибиотик и предпазва тялото от различни видове възпаления и инфекции.

Извлечени и запазени най-добрите части от билките, се слагат заедно в едно, за да се създаде тази невероятна напитка.


За нея ви трябват само натурални съставки и съвсем малко усилия за приготвяне и консумация.

Продукти:

Натурален ябълков оцет 100 гр прясна люта чушка 500 гр червен лук 500 гр чесън 500 гр хрян 250 гр корен от джинджифил

Пригтовяне: Измийте, обелете и нарежете всички продукти, сложете ги в голям буркан и ги залейте с оцета, така че да минава 3 пръста над тях, а после дръжте буркана добре затворен на тъмно място около 2-6 седмици.

Колкото по-дълго го държите затворен, толкова по-добре. След това внимателно прецедете сместа, така че да извлечете максимално сок и от съставките и налейте тинктурата в прозрачна бутилка. За да я пазите от светлината я приберете на тъмно място.

Как се приема? Може да се използва за настинки, инфекции, възпаления и просто за заздравяване на имунитета. Разреждайте я в около 100 мл вода, като ако желаете за подобряване на вкуса, може да слагате и мед и задължително винаги я пийте бавно! Не забравяйте и през деня да пиете много вода, а еликсира можете да пиете както превантивно, така и ако сте болни по 5-6 пъти на ден.

Тинктурата има много и различни ползи за здравето и тялото ви:

- Намалява нивото на холестерола в кръвта и помага при инсулиновата чувствителност - Подсилва имунитета - Има антибактериални, противогъбични и антивирусни действия, като също така дава и енергия на тялото - Балансира нивото на киселинност в тялото - Подобрява храносмилането и има пробиотични свойства



403 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page