top of page
Търсене
  • organikbg

Кажете сбогом на високото кръвно и холестерола


Представяме ви един от най-добрите лекове за сърцето ви. Това е традиционен лек, използван от амишите, общност, която живее без да използва автомобили, електричество и фармацевтични лекарства. Най-възрастните хора сред тях казват, че използват този лек, за да лекуват много заболявания, както и за да укрепват имунната си система. Комбинацията на тези съставки е страхотна и удивителна и няма да повярвате какво лекуват те! Комбинацията от тези съставки и на техните невероятни свойства правят този лек задължителен ако имате висок холестерол или високо кръвно налягане (хипертония).

И така, представяме ви традиционната рецепта на амишите, която стимулира имунитета и лекува много болести. Ако трудно се справяте с високото си кръвно или с високия холестерол в кръвта си, непременно трябва да опитате тази рецепта: тя се приготвя от здравослвни съставки, съдържащи множество необходими за здравия организъм хранителни вещества. Ето как да я приготвяте:

Природен лек при високо кръвно и холестерол

Съставки:

1 супена лъжица лимонов сок

1 супена лъжица ябълков оцет

1 скилидка чесън (смачкана)

1 парче джинджифил – 3-4 см/1.5 – 2 инча (настърган)

1 чаена лъжица мед

Приготвяне

Макар че този лек може да реши и най-сложните здравословни проблеми, направата му е доста лесна – просто сложете всички съставки в блендер и ги мелете до каквато консистенция искате на висока скорост.

След това можете да държите сместа в хладилника пет дни.

Употреба

Този лек е много силен и трябва да се пие по 1 супена лъжица преди закуска и преди вечеря. Не се препоръчва да се приемат повече от три дози на ден.

Действието на този лек е удивително. След само една седмица ще почувствате промяната. Нивото на холестерола ви ще падне и високото ви кръвно ще се нормализира.

787 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page