top of page
Търсене
  • organikbg

Комбинацията оцет ,чесън и мед гони болестите


Комбинацията оцет,чесън и мед укрепва защитните сили на организма. Установено е, че вирусите и бактериите не развиват резистентност към прополиса. А в чесъна се съдържат много силни антимикробни елементи.


Съчетаването на мед, чесън и ябълков оцет има удивителен ефект върху организма. Списъкът с лечебните свойства на тази комбинация е дълъг – с нея се повлияват благоприятно различни състояния, свързани с нарушени функции на храносмилателния тракт, сърдечно-съдовата и ендокринната система.


Счита се дори, че мед, чесън и оцет борят раковите заболявания (особено на гърдата, дебелото черво, хранопровода и кожата), безплодието, хемороидите и ставните болки.



Подготвянето на чудотворния микс не изисква много усилия – намачквате 8 скилидки чесън, добавяте към тях 1 чаена чаша мед и 1 чаена чаша натурален ябълков оцет (по възможност домашен) и разбърквате добре. Ако разполагате с чопър или пасатор, можете да го ползвате за по-доброто смесване на продуктите.

Всичко се поставя в стъклен съд, затваря се и се оставя да престои в хладилник 5 дни. Приемат по 2 супени лъжици, добавени към вода или сок около 20 минути преди ядене.


Резултатите ще са осезаеми след поне две седмици. Проблемите с високото кръвно налягане се нормализират, а защитните сили на тялото се засилват. Редовният прием води и до коригиране на наднорменото тегло.




800 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page