top of page
Търсене
  • organikbg

Ябълковият оцет укрепва имунната система


Ябълковият оцет е оцет направен чрез ферментация на ябълки. Най-добрият вид ябълков оцет, е студено пресован, органичен направен от ябълки, където няма никакви химикали или консерванти и съдържа „майката на оцета“, и не се пастьоризира. „Майката на оцет“ е естествено пихтиесто вещество, формирано по време на последната стъпка на ферментацията.


Нашата имунна система е сложна, мощна, и от съществено значение система за поддържане на здравето ни!


Без правилно функциониращ защитен механизъм, телата ни ще бъдат атакувани от различни бактерии, вируси, ракови заболявания и други патогени.Повечето от нас приемат имунната система, за даденост.


Добрата новина е, че можем да предотвратим множество болести и да се наслаждаваме на оптимално здраве, ако предоставим на тялото си (имунната система) правилните инструменти. Чрез осигуряване на правилно хранене и елиминиране на токсините от тялото ни, които вредят на нашето здраве, на практика имунната система може да ни предостави оптимално здраве без използването на скъпи или вредни лекарства.


Привържениците на ябълковия оцет твърдят, че пиенето на смес от 2 супени лъжици оцет в 240 мл. Вода и 1.с.л мед дневно ще укрепи имунната система . Anyvitamins.com заявява, че витамините , ензимите и микроелементите в ябълковия оцет, като и витамин А и сяра, имат антиоксидантни свойства и могат да неутрализират свободните радикали, токсини, които насърчават преждевременното стареене в човешкото тяло чрез разрушаване на клетките

Защо ябълковият оцет меда действат толкова добре?:


Причината е,че те са едновременно


Анти-вирусни агенти


Анти-гъбични агенти


Анти-бактериални агенти


Ябълковия оцет може да ви помогне да останете здрави, чрез стимулиране на имунната ви система. Пиенето на тоник на ябълков оцет , вода и мед, спомага за цялостното здраве и подобряване на способността на организма Ви да се бори с болестите. Той също има естествени антибиотични и антисептични свойства.


Благодарение на способността си за укрепване на имунната система, ябълковия оцет може да бъде полезен в борбата с настинки, пневмонии,бронхити,възпалено гърло и други инфекции.


Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет

106 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page